U bevindt zich hier:   StartBlog

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-1

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe - Dwingeloo- Puijkbv : verbouwing bovenverdieping oude boerderij.

Foto's voor en na verbouwing bovenverdieping oude boerderij:

 

Er zijn op de bovenste verdieping waar voorheen 1 kamer aan de voorzijde was en op het achterste gedeelte niets, een open ruimte met geen vloer, nu 4 slaapkamers en een toilet gerealiseerd. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de schuine ruimtes door inbouwkasten en bedstedes te maken. Ook hebben we de oude elementen, waaronder de gebinten, terug laten komen. We hebben de oude sfeer weten te behouden met daarbij de comfort van nu toegepast. En met de basis inrichting gebruik gemaakt van een witte ondergrond wat rust en ruimte geeft en aangevuld met kleuren, met name meer kleur in de kinderkamers, voor een sfeervol geheel.

 

10 10 10 10 10 10

 

Voor de verbouwing:

 

10 Dwingeloo mei 2013 090

 


 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-Dwingeloo

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe - Dwingeloo- Puijkbv : verbouwing bovenverdieping oude boerderij.

Foto's na verbouwing bovenverdieping oude boerderij

fotos huis en wassenaar 045fotos huis en wassenaar 049fotos huis en wassenaar 051fotos huis en wassenaar 052fotos huis en wassenaar 060fotos huis en wassenaar 054fotos huis en wassenaar 062 

 


 

 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-Dwingeloo 8

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe - Dwingeloo- Puijkbv : verbouwing bovenverdieping oude boerderij.

Onze verbouwing van een bovenverdieping van een oude boerderij. Foto's van voor de verbouwing en na de verbouwing. Hierbij foto's van een gedeelte van de bovenverdieping. Voorheen 1 grote ruimte waar ook gedeeltelijk geen vloer lag. Verbouwing door middel van het plaatsen van een dakkapel waardoor meer ruimte en lichtinval ontstaat. Er is een bedstee in de kamer getimmerd. De kamer is afgetimmerd en een vloer gelegd. De kleur, materiaal en styling hebben we zodanig aangepakt waardoor er een lichte, vrolijke en ruimtelijke kamer van is gemaakt. De overige ruimte van de verdieping aan de achterzijde is gebruikt om een toilet, nog een grote kamer en inbouwkasten te maken. Deze foto's volgen.

fotos huis en wassenaar 062fotos huis en wassenaar 060Dwingeloo mei 2013 091Dwingeloo mei 2013 090


 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe - Dwingeloo 7

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe - Dwingeloo- Puijkbv : verbouwing bovenverdieping oude boerderij.

Onze verbouwing van een bovenverdieping van een oude boerderij. Foto's van voor de verbouwing en na de verbouwing. Hierbij foto's van de voorzijde van de bovenverdieping. Voorheen 1 kamer. Verbouwing door middel van het plaatsen van dakkapellen aan beide zijden. Het verwijderen van de schoorsteen en deze vervangen door een moderne nieuwe schoorsteen. Van 1 kamer naar 2 kamers verbouwd. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimtes door o.a. 2 ingebouwde bedstee te maken waar een bed in kan van 2 meter. En kasten aan de zijkanten gemaakt. De beide kamers zijn afgetimmerd en vloeren gelegd. De kleur, materiaal en styling hebben we zodanig aangepakt waardoor er lichte, vrolijke en ruimtelijke kamers van zijn gemaakt.                                                                                                                                                         

Dwingeloo mei 2013 077Dwingeloo mei 2013 083Dwingeloo mei 2013 081Dwingeloo mei 2013 079fotos huis en wassenaar 054fotos huis en wassenaar 052

fotos huis en wassenaar 051fotos huis en wassenaar 049fotos huis en wassenaar 045

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Amsterdam-2

 


foto s uitbouw amsterdam coenen 032foto s uitbouw amsterdam coenen 028foto s uitbouw amsterdam coenen 027foto s uitbouw amsterdam coenen 026

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk -april.

De uitbouw is gerealiseerd. De uitbouw is keurig afgewerkt en opgeleverd aan de klant. Nu gaan we verder met een verbouwing van een mooi pand in Amsterdam.

werkzaamheden: renovatie woning, uitbouw, verbouwing keuken, verbouwing badkamer, verbouwing overige vertrekken, schilderwerk, stucwerk.


 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Bouwproject Amsterdam-1


fotos I Pad 19 maart 2013 138                                   fotos I Pad 19 maart 2013 136      fotos I Pad 19 maart 2013 134                                       fotos I Pad 19 maart 2013 133

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk - Verbouwing Amsterdam-maart-april

We zijn bezig met twee verbouwingen in Amsterdam. Een uitbouw van een woning in de Rivierenbuurt. En een totale renovatie van een woning nabij de Amstel. Hierbij foto's van de uitbouw in de verbouwingsfase.

Werkzaamheden: verbouwing woning Amsterdam, verbouwing etage. Verbouwing keuken, verbouwing badkamer, uitbouw.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Dwingeloo 6


 

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk Project : september 2013:

Openslaande deuren aan de achterzijde van de boerderij gemaakt. Dit kozijn verschaft een mooi uitzicht en creeërt veel licht in de woning.

Binnenzijde van de woning:

In de achterzijde van de boerderij hebben wij een ruime woonkeuken gemaakt.

Van schuur voor het vee, een deele,  naar woonkeuken!

Met als blikvanger in de keuken een prachtig gasfornuis. Ook een echte loungehoek en eethoek gedeelte gerealiseerd.

Werkzaamheden: renovatie boerderij, verbouwing van keuken, plaatsen kozijnen.

564970155 452100648221713 1337963448 n1

 

 

 

 

 

bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe - Dwingeloo 5


 

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk : juli & augustus 2013:

Het dak is nagenoeg afgerond. Het mooie rieten dak is gerealiseerd door het rietdekkersbedrijf Dekker te Dwingeloo.

De nieuwe donkerblauwe dakpannen zitten erop. En er is veel ruimte en licht gecreeërd door de dakkapellen.

 

  995707 445983708833407 2002454920 n1       1069262 445982295500215 448916445 n1       945041 441877942577317 229056013 n1

 

 

 

 

 

 

 

Werkzaamheden: verbouwing boerderij, plaatsen van kozijnen, plaatsen van dakkapellen.


 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Dwingeloo 4

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk - juni 2013:

 

De vorderingen van het huis: het dak is aan de beurt. Eerst is het gehele dak kaal gemaakt en hersteld. Vervolgens worden er dakkapellen opgeplaatst om op de bovenverdieping meer ruimte en licht te creeëren. Het voorhuis krijgt mooi nieuwe dakpannen en het achterhuis wordt met riet bedekt. Al met al wordt het huis goed geïsoleerd en krijgt het met deze werkzaamheden de uitstraling van een echte boerderij.

049 foto 11foto 5foto 4

werkzaamheden: plaatsen van kozijnen en plaatsen van dakkapellen. Restauratie van een oude boerderij.


 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe- Dwingeloo-3

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk -mei 2013

styling

Een ( 1) van onze werkzaamheden is de styling van een pand. Daar verstaan wij onder dat wij klanten begeleiden in het bepalen van de gewilde sfeer in hun woning en van de buitenzijde van hun woning.

In het pand van Dwingeloo wordt de basis de authentieke elementen van het pand, zoals de gebinten en de houten plafonds met als basiskleur gebroken wit. Om daarna per ruimte een levendige kleur te gaan gebruiken welke bij die ruimte past. Als eerste starten we met de badkamer en maken we een begin met de keuken.

De badkamer:

De stijl van de badkamer wordt een mengeling van landelijk met modern. De basiskleur wordt wit en daarnaast wordt er hout gebruikt. Er komen in de badkamer door ons zelf gemaakte badmeubels van hout. Het vrijstaande bad, de wastafels en douche worden in een strakke vorm en in de kleur wit geleverd. Om een accent te leggen in de badkamer worden er kleurige tegels op de vloer gelegd.

sfeerbeeld: badkamerbadkamer 2

 De keuken:

Voor de keuken, in het achterste gedeelte, is gekozen voor de landelijke stijl. Ook hier als basis de authentieke elmenten zoals de oude gebinten en de kleur wit en gebroken wit. Als eye-catcher komt er een prachtig landelijk gasfornuis. Als toevoeging om de ruimte levendig te maken wordt er gekozen voor de lente kleuren, frisse groene, gele en lichtblauwe tinten. Deze kleuren zullen naar voren komen in lichte accenten zoals de meubels, accessoires, gordijnen en vloertegels welke alleen in het keukengedeelte komen. Ook in de keuken worden de meubels door ons zelfgemaakt van o.a. hout.

sfeerbeeld:keukenkeuken 2keuken 3

 

werkzaamheden: verbouwing keuken, verbouwing badkamer, styling, plaatsen kozijnen en dakkapellen, renovatie pand.


 

 

 

 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-Dwingeloo-2

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk - mei 2013:

De opdracht is om de gehele boerderij, voorhuis als achterhuis ( voorheen stal) te verbouwen als woongedeelte. De situatie bij aankoop van de woning was dat alleen het voorste gedeelte bewoonbaar was en dat er al een hele ruime tijd niet verbouwd was aan de woning. Maw een totale restauratie vanaf het punt nul.

De opzet van de verbouwing is om in het achtergedeelte een grote leefruimte met daarin een keuken, eethoek, een zithoek en een bijkeuken te realiseren. Verder komen er op de begane grond een ruime badkamer, een aparte toilet, hal, een werkkamer, slaapkamer en een woongedeelte met een open haard. Op de bovenverdieping komen 4 slaapkamers, een toilet, inloopkast en opberrgruimte. Daarbij moet het dak worden hersteld. Er komen dakkapellen aan beide kanten. Het dak van het voorhuis krijgt nieuwe dakpannen en het achterste gedeelte wordt met riet bedekt. Ook het aanzicht zal verbeteren van de woning.

De huidige stand van zaken is dat de binnenzijde alreeds geheel gesloopt is. Er is al een cementenvloer in het achterste gedeelte aangebracht. Het leidingwerk en electriciteit is grotendeels klaar. En het fundament van de badkamer, toilet en bijkeuken staat al. Ook is de vloer van de eerste verdieping hersteld. Er worden nu voorbereidingen gedaan voor het dak en kozijnen. Al met al wordt er vakkundig, hard en met plezier gewerkt door iedereen!!

Bouwwerkzaamheden:verbouwing badkamer, verbouwing keuken, vloer leggen en begin plaatsen kozijnen en dak.

Vloer aangelegd achterste gedeelte, wc en badkamer, en 2 x de bovenverdieping:

Dwingeloo mei 2013 177Dwingeloo mei 2013 175Dwingeloo mei 2013 090

Dwingeloo mei 2013 079


 

 

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe-Dwingeloo-1

Bouwbedrijf Drenthe en klussenbedrijf Drenthe- Restauratie en Renovatiebedrijf J. Puijk - April 2013

Naast onze overige bouwwerkzaamheden zijn wij gestart met een uitdagend nieuw bouwproject welke precies past in onze passie. De totale verbouwing van een oude authentieke boerderij gelegen in het mooie en gezellige dorp Dwingeloo te Drenthe.

De verbouwing houdt in: het plaatsen van een nieuw dak, een gedeelte rieten dak en een gedeelte met dakpannen. De woning wordt van binnen geheel gerenoveerd. De verbouwing van een keuken, badkamer, slaapkamers en overige vertrekken. Ook worden er dakkapellen en nieuwe kozijnen geplaatst.

Dwingeloo mei 2013 005Dwingeloo mei 2013 015Dwingeloo mei 2013 009Dwingeloo mei 2013 033Dwingeloo mei 2013 006Dwingeloo mei 2013 048Dwingeloo mei 2013 063


 

 

 
twitter facebook